Hantera alla dina innovationsprojekt

2021-02-16

När flera teams är utspridda och budgetremmar börjar dras åt, så ser vi en extra börda för innovationsledare att hantera projekt mer effektivt och, på så vis, kunna visa framgångsrik avkastning. Tillsammans med vår partner, edison365, har vi ett projektledningsverktyg som inte bara är enkelt att använda, utan också möjliggör för ett effektivt samarbete som, i sin tur, driver end-to-end innovation och projektleverans med dess integrering i deras bredare produktutbud. Låt mig snabbt berätta om edison365project.

Anmäl dig till våra webinar

Fyll i din e-post, så anmäler du dig till våra webinar

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

För att få en inblick i hur ni kan optimera ert arbete, så har vi skapat webinar där vi presenterar lösningar för både små och stora företag.

Vi går igenom bl.a;
edison365ideas och dess fördelar när det kommer till att engagera medarbetare, leverantörer och partners att samarbeta och lämna idéer kring olika utmaningar.
edison365businesscase som ger en transparent och repeterbar metod för att samla in affärsdata.
nya edison365projects som gör det möjligt för alla team i alla företag att sömlöst utföra projekt och samarbetsaktiviteter.
PowerApps där du kan snabbt bygga anpassade affärsappar som ansluter till dina affärsdata, och som antingen lagras i den underliggande dataplattformen eller i olika onlinedatakällor och lokala datakällor.

Och mycket, mycket mer.


edison365ideas är en del av vår större produkt-familj:
Få end-to-end innovation management med vår edison365suite              

 edison365suite hjälper dagligen många av världens mest innovativa organisationer fånga in, hantera och förverkliga bra idéer. edison365suite gör så att ni kan ta idéer från skiss till balansräkning och det ger er föredelar både inom business och affärer. Ni får dessutom realiserad och maximal avkastning från din innovation.

Motivera värdet av idéer (riskfritt)      

Efter crowdsourcing och utvärdering av vinnande idéer i edison365ideas, så kan organisationer sömlöst motivera och bedöma deras inverkan med edison365businesscase. Med inbyggd integration mellan våra produkter kan de snabbt och enkelt överföra idéinformation och producera ett affärsfall för att kunna se kostnad, nytta och resurskrav för en idé.

Crowdsourca och utvärdera bra idéer     

Crowdsourca och utvärdera bra idéer! Se till att dina team arbetar med idéerna med störst effekt. edison365ideas är en enhetlig idé- och innovationshanteringslösning som skapar friheten att kunna crowdsourca idéer och utvärdera dem mot konfigurerade KPI.

Anmäl er till våra webinar!

Vill du veta mer om hur du kan effektivisera, hantera och optimera just ditt arbete inom såväl projekt som i organisation? Anmäl dig gärna till våra webinar! Vi ger dig tips i både övergripande, men också grundläggande funktioner inom edison365suiten.
Ni hittar formuläret en liten bit ner på denna sida till vänster.

Och tveka inte på att höra av dig om du har några frågor. Hoppas vi ses! 

Vänliga hälsningar,
Visuell Planering & Praktisk PPM AB

Våra kurser och webinar

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Anmäl dig till våra webinar

Fyll i din e-post, så anmäler du dig till våra webinar

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Nyhet 2022-09-16

Kundens röst 2022

Stort tack till alla er som deltog på Kundens röst 2022 och gjorde detta till en minnesvärd dag på alla sätt! Ett extra stort tack till alla er som delade med er av era erfarenheter i användning av Microsoft och edison365 produkter. Utan er hade denna dage...

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Fyll i din e-post så får du det senaste från Visuell Planering.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.