A comprehensive platform for delivering every idea

2021-02-16

Står du inför ökat tryck när det kommer till att kunna hantera alla dina innovationsprojekt? När flera teams är utspridda och budgetremmar börjar dras åt, så ser vi en extra börda för innovationsledare att hantera projekt mer effektivt och, på så vis, kunna visa framgångsrik avkastning. Tillsammans med vår partner, edison365, har vi ett projektledningsverktyg som inte bara är enkelt att använda, utan också möjliggör för ett effektivt samarbete som, i sin tur, driver end-to-end innovation och projektleverans med dess integrering i deras bredare produktutbud. Låt mig snabbt berätta om edison365project.

 

 

En omfattande plattform för att leverera alla idéer
edison365projects är en enkel, men sofistikerad lösning för projekt- och portföljhantering som alla anställda kan ta sig an. Anpassningsbar för dina arbetssätt och kopplad till innovationsplattformen edison365ideas, kan du enkelt hantera och leverera de idéer som kommer att skapa effekt för din organisation.

Få fördelar av:

-  Ett engagerande användargränssnitt som ger fullständig synlighet för din innovationsprojektportfölj
-  Förenklad planering med förpopulerade och anpassningsbara projektmallar
- Inbyggd i samarbetsfunktioner och integration med Teams och Yammer
-  Förbättrad uppgifts- och risksynlighet, förutse lätt beroenden och dra nytta av ett obegränsat antal Gantt-diagram
-  Kraftfull rapportering för informerat beslutsfattande
-  Hög adoption, med minimal utbildning krävs

Anmäl er till våra webinar här!

 

 

Byggt för Microsoft 365

edison365projects är byggt för Microsoft 365 och utnyttjar dina befintliga investeringar och Microsoft-verktyg som du redan använder. Samarbetet i ett innovationsprojekt är enkelt, intuitivt och omedelbart. Dessutom kan alla användare få tillgång till alla funktioner i edison365projekt inom Microsoft Teams, och diskussioner stöds också av Yammer. Med länkar till Delve kan du enkelt se vem som är ansvarig, hjälpa till att minska flaskhalsar och ge fullständig transparens.

Kontakta oss här!

   Hjälper organisationer att få värdefulla idéer

Kolla gärna in vårt kundcase  med SWEP och se hur de gjorde stora besparingar genom idéer som samlades genom bl.a. edison365projects.

Läs den här!

Läs mer om oss och hur vi jobbar med edison365suiten här!

 

Titta gärna på tidigare webinar

För att få en inblick i hur ni kan optimera ert arbete, så har vi skapat webinar där vi presenterar lösningar för både små och stora företag.

Vi går igenom bl.a;
- edison365ideas och dess fördelar när det kommer till att engagera medarbetare, leverantörer och partners att samarbeta och lämna idéer kring olika utmaningar.
- edison365businesscase som ger en transparent och repeterbar metod för att samla in affärsdata.
- nya edison365projects som gör det möjligt för alla team i alla företag att sömlöst utföra projekt och samarbetsaktiviteter.
- PowerApps där du kan snabbt bygga anpassade affärsappar som ansluter till dina affärsdata, och som antingen lagras i den underliggande dataplattformen eller i olika onlinedatakällor och lokala datakällor.

Och mycket, mycket mer.


edison365ideas är en del av vår större produkt-familj:
Få end-to-end innovation management med vår edison365suite              

 edison365suite hjälper dagligen många av världens mest innovativa organisationer fånga in, hantera och förverkliga bra idéer. edison365suite gör så att ni kan ta idéer från skiss till balansräkning och det ger er föredelar både inom business och affärer. Ni får dessutom realiserad och maximal avkastning från din innovation.

Motivera värdet av idéer (riskfritt)      

Efter crowdsourcing och utvärdering av vinnande idéer i edison365ideas, så kan organisationer sömlöst motivera och bedöma deras inverkan med edison365businesscase. Med inbyggd integration mellan våra produkter kan de snabbt och enkelt överföra idéinformation och producera ett affärsfall för att kunna se kostnad, nytta och resurskrav för en idé.

Crowdsourca och utvärdera bra idéer     

Crowdsourca och utvärdera bra idéer! Se till att dina team arbetar med idéerna med störst effekt. edison365ideas är en enhetlig idé- och innovationshanteringslösning som skapar friheten att kunna crowdsourca idéer och utvärdera dem mot konfigurerade KPI.

Anmäl er till våra webinar!

Vill du veta mer om hur du kan effektivisera, hantera och optimera just ditt arbete inom såväl projekt som i organisation? Anmäl dig gärna till våra webinar! Vi ger dig tips i både övergripande, men också grundläggande funktioner inom edison365suiten.
Ni hittar formuläret en liten bit ner på denna sida till vänster.

Och tveka inte på att höra av dig om du har några frågor. Hoppas vi ses! 

Vänliga hälsningar,
Visuell Planering & Praktisk PPM AB

Våra kurser och webinar
mar 04

Nyheter i edison365

mars 4 @ 11:30 - 12:00
Arrangör: Visuell Planering
mar 11

Lyckas med rapporter i Microsoft Project

mars 11 @ 11:30 - 12:00
Arrangör: Visuell Planering
mar 25

Agil marknadsföring på riktigt

mars 25 @ 11:30 - 12:00
Arrangör: Visuell Planering
apr 08

edison365projects – Making ideas pay

april 8 @ 11:30 - 12:00
Arrangör: Visuell Planering

Anmäl dig till våra webinar

Fyll i din e-post, så anmäler du dig till våra webinar

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Fyll i din e-post så får du det senaste från Visuell Planering.