An innovation platform to make ideas pay

2020-12-17

Det senaste året har fått många organisationer att snabbt behöva anpassa sig efter nya sätt att arbeta för att kunna klara oväntade utmaningar. Att driva innovation under en ständigt förändrande tid medan man ska anpassa sig och optimera sitt affärsvärde har blivit en krävande uppgift samtidigt som vi alla vet att det är nyckeln till att kunna nå alla fördelar inom innovation. Det är också därför vi vi ll snabbt berätta för er om edison365ideas och hur det fungerar i edison365’s bredare suite.

”An innovation platform to make ideas pay”
edison365ideas är en end-to-end innovation management platform. Det hjälper dig att kunna samla in och ta del av ideér från alla inom de projekt och/eller organisationer eller arbetsplatser du jobbar med. Det hjälper dig att både hantera och expandera din innovationsportfölj.

Få fördelar av:

–  Crowdsourcing av idéer
–  Effektivare samarbete
–  Belöning och erkännande som är skräddarsydd för innovation
–  Idéutvärdering som anpassas efter din strategi
–  Tydlig rapportering av hela din portfolio
–  End-to-end innovation och realisering av affärsvärde

Läs mer om våra kundcase här!

 

 

Byggt för Microsoft 365

edison365ideas är byggt för Microsoft 365 som låter dig kunna använda befintliga investeringar och de Microsoft-verktyg du redan använder och älskar..

Samarbete om idéer är enkelt, intuitivt och snabbt! Alla användare kan få tillgång till alla funktioner i edison365ideas inom Microsoft Teams, och era diskussioner stöds av Yammer. Du kan dessutom ansluta till din Active Directory. Alla användare får en enkel inloggning för att komma åt Office 365 och edison365ideas.

Kontakta oss här!

edison365ideas iär en del av vår större produkt-familj:
Få end-to-end innovation management med vår edison365suite              

 edison365suite hjälper dagligen många av världens mest innovativa organisationer fånga in, hantera och förverkliga bra idéer. edison365suite gör så att ni kan ta idéer från skiss till balansräkning och det ger er föredelar både inom business och affärer. Ni får dessutom realiserad och maximal avkastning från din innovation.

Motivera värdet av idéer (riskfritt)      

Efter crowdsourcing och utvärdering av vinnande idéer i edison365ideas, så kan organisationer sömlöst motivera och bedöma deras inverkan med edison365businesscase. Med inbyggd integration mellan våra produkter kan de snabbt och enkelt överföra idéinformation och producera ett affärsfall för att kunna se kostnad, nytta och resurskrav för en idé.

Leverera idéer enkelt     

När affärsfallet har godkänts, så är det enkelt att överföra det till edison365projekt där det kan levereras framgångsrikt . vilket säkerställer att de ursprungliga innovationsfördelarna realiseras. Det är ett flexibel projekt- och portföljhanteringslösning, och edison365projects är lämplig för alla projekttyper med förpopulerade och anpassningsbara mallar.

Läs mer om oss och hur vi jobbar med edison365suiten här!

   Hjälper organisationer att få värdefulla idéer

Kolla gärna in edison365’s success-story med kunden Haley & Aldrich och se hur de gjorde stora besparingar genom idéer som samlades genom edison365ideas.

Läs den här!

Anmäl er till våra webinar!

Vill du veta mer om hur du kan effektivisera, hantera och optimera just ditt arbete inom såväl projekt som i organisation? Anmäl dig gärna till våra webinar! Vi ger dig tips i både övergripande, men också grundläggande funktioner inom edison365suiten.
Ni hittar formuläret en liten bit ner på denna sida till vänster.

Och tveka inte på att höra av dig om du har några frågor. Hoppas vi ses! 

Vänliga hälsningar,
Visuell Planering & Praktisk PPM AB

Våra kurser och webinar
tor 28
feb 18

Earned Value i Microsoft Project

februari 18 @ 11:30 - 12:00
Arrangör: Visuell Planering
feb 25

Make Ideas Pay – edison365ideas

februari 25 @ 11:30 - 12:00
Arrangör: Visuell Planering

Anmäl dig till våra webinar

Fyll i din e-post, så anmäler du dig till våra webinar

Blogg 2020-12-14

Se vårt webinar om Nyheter i edison365 här!

I detta webinar tar vi en titt på alla nyheter som kommit i edison365- sviten (ideas – business case – projects) under hösten 2020. edison365 är en end-to-end lösning byggd för Microsoft 365 där man drar nytta av applikationer som Teams, Yammer, Delv och P...