An innovation platform to make ideas pay

2020-12-17

Det senaste året har fått många organisationer att snabbt behöva anpassa sig efter nya sätt att arbeta för att kunna klara oväntade utmaningar. Att driva innovation under en ständigt förändrande tid medan man ska anpassa sig och optimera sitt affärsvärde har blivit en krävande uppgift samtidigt som vi alla vet att det är nyckeln till att kunna nå alla fördelar inom innovation. Det är också därför vi vi ll snabbt berätta för er om edison365ideas och hur det fungerar i edison365’s bredare suite.

”An innovation platform to make ideas pay”
edison365ideas är en end-to-end innovation management platform. Det hjälper dig att kunna samla in och ta del av ideér från alla inom de projekt och/eller organisationer eller arbetsplatser du jobbar med. Det hjälper dig att både hantera och expandera din innovationsportfölj.

Få fördelar av:

–  Crowdsourcing av idéer
–  Effektivare samarbete
–  Belöning och erkännande som är skräddarsydd för innovation
–  Idéutvärdering som anpassas efter din strategi
–  Tydlig rapportering av hela din portfolio
–  End-to-end innovation och realisering av affärsvärde

Anmäl er till våra webinar här!

 

 

Byggt för Microsoft 365

edison365ideas är byggt för Microsoft 365 som låter dig kunna använda befintliga investeringar och de Microsoft-verktyg du redan använder och älskar..

Samarbete om idéer är enkelt, intuitivt och snabbt! Alla användare kan få tillgång till alla funktioner i edison365ideas inom Microsoft Teams, och era diskussioner stöds av Yammer. Du kan dessutom ansluta till din Active Directory. Alla användare får en enkel inloggning för att komma åt Office 365 och edison365ideas.

Kontakta oss här!

   Hjälper organisationer att få värdefulla idéer

Kolla gärna in vårt kundcase  med SWEP och se hur de gjorde stora besparingar genom idéer som samlades genom bl.a. edison365ideas.

Läs den här!

Läs mer om oss och hur vi jobbar med edison365suiten här!


Titta gärna på våra tidigare webinar

För att få en inblick i hur ni kan optimera ert arbete, så har vi skapat webinar där vi presenterar lösningar för både små och stora företag.

Vi går igenom bl.a;
edison365ideas och dess fördelar när det kommer till att engagera medarbetare, leverantörer och partners att samarbeta och lämna idéer kring olika utmaningar.
edison365businesscase som ger en transparent och repeterbar metod för att samla in affärsdata.
nya edison365projects som gör det möjligt för alla team i alla företag att sömlöst utföra projekt och samarbetsaktiviteter.
PowerApps där du kan snabbt bygga anpassade affärsappar som ansluter till dina affärsdata, och som antingen lagras i den underliggande dataplattformen eller i olika onlinedatakällor och lokala datakällor.

Och mycket, mycket mer.


edison365ideas är en del av vår större produkt-familj:
Få end-to-end innovation management med vår edison365suite              

 edison365suite hjälper dagligen många av världens mest innovativa organisationer fånga in, hantera och förverkliga bra idéer. edison365suite gör så att ni kan ta idéer från skiss till balansräkning och det ger er föredelar både inom business och affärer. Ni får dessutom realiserad och maximal avkastning från din innovation.

Motivera värdet av idéer (riskfritt)      

Efter crowdsourcing och utvärdering av vinnande idéer i edison365ideas, så kan organisationer sömlöst motivera och bedöma deras inverkan med edison365businesscase. Med inbyggd integration mellan våra produkter kan de snabbt och enkelt överföra idéinformation och producera ett affärsfall för att kunna se kostnad, nytta och resurskrav för en idé.

Leverera idéer enkelt     

När affärsfallet har godkänts, så är det enkelt att överföra det till edison365projekt där det kan levereras framgångsrikt . vilket säkerställer att de ursprungliga innovationsfördelarna realiseras. Det är ett flexibel projekt- och portföljhanteringslösning, och edison365projects är lämplig för alla projekttyper med förpopulerade och anpassningsbara mallar.

Anmäl er till våra webinar!

Vill du veta mer om hur du kan effektivisera, hantera och optimera just ditt arbete inom såväl projekt som i organisation? Anmäl dig gärna till våra webinar! Vi ger dig tips i både övergripande, men också grundläggande funktioner inom edison365suiten.
Ni hittar formuläret en liten bit ner på denna sida till vänster.

Och tveka inte på att höra av dig om du har några frågor. Hoppas vi ses! 

Vänliga hälsningar,
Visuell Planering & Praktisk PPM AB

Våra kurser och webinar

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Anmäl dig till våra webinar

Fyll i din e-post, så anmäler du dig till våra webinar

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Nyhet 2022-09-16

Kundens röst 2022

Stort tack till alla er som deltog på Kundens röst 2022 och gjorde detta till en minnesvärd dag på alla sätt! Ett extra stort tack till alla er som delade med er av era erfarenheter i användning av Microsoft och edison365 produkter. Utan er hade denna dage...

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Fyll i din e-post så får du det senaste från Visuell Planering.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.