Läs mer om oss


Be om en offert


Kika på våra webinar

Kontakta oss

Microsoft Project

Trotjänaren. Världsledaren. Det må vara hänt att gränssnittet börjar se omodernt ut, men sett till funktionalitet är det inget snack. Microsoft Project är state-of-the art när det gäller planering, uppföljning och resurshantering.
Vare sig det är tidsfördelt resursplanering, Earned Value eller stora konsoliderade planer med huvudprojekt och delprojekt är det Microsoft Project som är alternativet för dig. Inga moderna webb-baserade lösningar är i närheten.
Nu också med agil planeringstavla, inställningar för sprintar och mycket mer.

Vad är Microsoft Project?

MS Project ett verktyg som gör att du kan ta itu med allt från små projekt till stora initiativ. Vare sig du är projektledare eller inte kan du ta kontrollen och genomföra små som stora projekt med en kraftfull och lättanvänd app

Vad gör Microsoft Project?

MS Project gör att ni kan samarbeta på projekt även om ni befinner er på olika kontinenter. Gör det även möjligt för teammedlemmar att uppdatera uppgifter samtidigt, så att ni kan få mer gjort tillsammans.

Vem bör ha Microsoft Project? 

MS Project är till för dig som vill arbeta säkert med ett kraftfullt projektledningsverktyg som gör det både smidigt och enkelt att sätta igång och hantera olika typer av projekt.


Se vårt webinar om Resursplanering med Microsoft Project!
Många chefer och planerare sliter med mer eller mindre komplicerade Excel-kalkyler för att få överblick över beläggning och resursplanering. Med Microsoft Project får du kontroll och en överblick över alla resurser i dina projekt.

  • Visa och redigera beläggning per person, aktivitet eller projekt
  • Automatiska beläggningsdiagram
  • Flytta hela aktiviteter med dra- och släpp
  • Zooma från månad till vecka till dag, med bibehållen möjlighet att redigera
  • Dra och släpp aktiviteter och projekt mellan lediga resurser