Power BI

Rapportverktyget som bara för några år sedan var nytt och smalt närmar sig nu en form av branschstandard. Med rätt rapporter uppnår både företag och organisationer flera fördelar. Nu kan fler befattningshavare kan ta del av information, sammanställningar av data som underlättar och påskyndar beslut. Många gånger kan dessutom rapporter vara ett alternativ till kostsamma integrationer.

Dessutom kan PowerBI genom sina många visualisering ge helt nya möjligheter till navigering. Ett vanligt exempel är klickbara kartor.

Vad är Power BI?

Ett verktyg som gör det enkelt att ansluta till, modellera och visualisera dina data och skapa minnesvärda anpassningar med dina nyckeltal och ditt varumärke.

Vad gör Power BI?

Power BI gör att det blir enkelt att skapa rapporter, samarbeta på instrumentpaneler och dela insikter både inom och utanför organisationen med användarvänliga verktyg för självbetjäning och företags-BI

Vem bör ha Power BI?

För er som vill använda Power BI i molnet för enkel rapportdelning och samarbete med Professional- och Premium-versionerna.

Kika gärna på vårt webinar om hur du kan komma igång med Microsoft standardrapporter för Project i Power BI!

I detta webinar går vi igenom Microsofts standardrapporter för Project i Power BI. Genom användning av Microsoft Power BI drar du nytta av din organisations data för visualisering, inte bara för att fånga nuläget utan även i framdriften i dina projekt för att enklare fatta rätt beslut för framtiden.