Ge alla möjlighet att när som helst automatisera uppgifter med PowerAutomate

Automatisera tråkiga, regeluppbyggda uppgifter som innebär enkla peka och klicka-åtgärder, oavsett om appen är gammal eller ny, lokal eller i molnet – med PowerAutomate.

Vad är PowerAutomate?

PowerAutomate gör att du kan förenkla den digitala upplevelsen. Du kan automatisera affärsprocesser i hela företaget för att effektivisera medarbetarupplevelser och skapa en digital arbetsplats.

Vad gör PowerAutomate?

PowerAutomate gör att du kan stärka produktioviteten, automatisera snabbt och säkert, och också att du kan sätta intelligenta arbetsflöden i arbete.

Vem bör ha PowerAutomate?

PowerAutomate är för dig som vill effektivisera återkommande uppgifter och pappersfria processer – så att du kan fokusera på det som är viktigast.


Kika gärna på vårt webinar om PowerAutomate, Project for the web och Sharepoint!

I veckans webinar tar vi en titt på hur Microsofts olika verktyg för projekthantering och Teams kan anpassas och kopplas samman med PowerApps. I detta webinar visar vi exempel med Project for the web, SharePoint och Power BI.

Med Microsoft PowerApps kan du snabbt bygga anpassade affärsappar som ansluter till dina affärsdata som antingen lagras i den underliggande dataplattformen eller i olika onlinedatakällor och lokala datakällor (SharePoint, Excel, Office 365, Dynamics 365, Azure SQL Server mm).

PowerApps gör det enkelt att skapa professionella appar med hjälp av: · Förkonfigurerade mallar, användarvänligt konfigurationsstöd och inbyggt stöd för arbetsflöden