WorkHub

WorkHub används för att hjälpa användare att bygga en centraliserad arbetsportal. Du kan komma åt de senaste nyheterna och meddelandena från företaget, samt schemat och uppgifter som är nära relaterade till dig. Du kan också snabbt komma åt företagets applikationer, till exempel arbetsflödessystem, affärsapplikationer etc.

Vad är WorkHub?

Workhub hjälper dig komma åt de senaste nyheterna och meddelandena från företaget, samt scheman och uppgifter som är nära relaterade till dig.

Vad gör WorkHub?

WorkHub ger varje kund unika anpassningsfunktioner som företagsadministratörer kan konfigurera för att möta företagets behov.

Vem bör ha WorkHub? 

För dig som vill ha den bästa användarupplevelsen på mobila enheter, få tillgång till Workhub var som helst, när som helst och dessutom kunna visa information i ett bättre format och slutföra godkännandeuppgifter direkt på mobila enheter.


Kika gärna på vårt webinar om WorkHub, PowerApps och Work Manegement!

I detta webinar visar vi den färdiga lösningen WorkHub som kan konfigureras för dina specifika affärsbehov för ökad synlighet, förbättrad resurssättning, prioritering av projekt och visuell rapportering