Laddar Evenemang

← Tillbaka till Evenemang

Webinar

Evenemang List Navigering

oktober 2020

Engagera med öppen innovation och Office365

oktober 29 @ 11:30 - 12:00
Gratis

Fler och fler organisationer letar möjligheter att fånga in idéer externt av intressenter som kunder och leverantörer för utveckling av nya produkter och tjänster. Med edison365 Open Innovation-modul når du enkelt ut och engagerar hela ditt ekosystem för generering av nya idéer till din innovationsportfölj. I detta webinar visar Magnus Holmlid hur ditt team kan samarbeta både internt och externt med full synlighet av alla idéer på en enda plattform som är byggd för Office365. Några användningsområden där edison365 Open…

Mer information »

november 2020

Nyttorealisera med DIGG i Office365

november 5 @ 11:30 - 12:00
Gratis

Myndigheten för Digital förvaltning (DIGG) har tagit fram en uppsättning dokument, mallar och kalkyler till vägledning för nyttorealisering. Vi visar hur du kan använda verktyg i Office 365 för att planera, genomföra och stödja arbetet.

Mer information »

Idéhantering med Microsoft Teams och edison365ideas

november 10 @ 11:30 - 12:00
Gratis

Samarbete är en nödvändighet för framgångsrik innovation. Utnyttja kraften i samarbete och idéskapande med edison365ideas och Microsoft Teams. Anmäl dig och följ med när Magnus Holmlid visar exempel på hur man tillsammans med Microsoft Teams och edison365ideas kan samarbeta och lämna idéer kring interna samt externa utmaningar. Genom edison365ideas kan du länka idéer och utmaningar till Microsoft Teams och få tillgång till Teams fulla funktionalitet.

Mer information »

Nyheter i Microsoft Project

november 12 @ 11:30 - 12:00
Gratis

Sedan produkterna flyttade till molnet kommer uppdateringarna ut lite efterhand och inte i stora releaser. I detta webinar går vi igenom det nya som kommit i Microsofts Project-produkter sedan sommaren.

Mer information »

Dynamics365 och Project Operations

november 19 @ 11:30 - 12:00
Gratis

Det nya projektverktyget i Dynamics-sviten är här. Kolla in detta webinar för en genomgång av vad det är för sorts produkt, om vilka funktioner som finns färdiga när det gäller projekt-, portfölj-, och resursstyrning. Är Project Operations något för min organisation? I vilka scenarier finns fördelarna jämfört med produkterna i Microsoft Project-familjen?

Mer information »

Resursplanering med Microsoft Project

november 24 @ 11:30 - 12:00
Gratis

Sliter ni med mer eller mindre komplicerade Excel-kalkyler för att få överblick över beläggning och resursplaneringen? Många har tillgång till ett verktyg med inbyggda funktioner för just detta och som utan makron och krångel kan göra saker som: Visa och redigera beläggning per person, aktivitet eller projekt Automatiska beläggningsdiagram Flytta hela aktiviteter med dra- och släpp Zooma från månad till vecka till dag, med bibehållen möjlighet att redigera Dra och släpp aktiviteter och projekt mellan lediga resurser I detta webinar…

Mer information »
+ Exportera evenemang