Laddar Evenemang

← Tillbaka till Evenemang

Webinar

april 2021

Kapacitetsplanering av produktionslinor med Microsoft Project & Project Online

april 15 @ 11:30 - 12:00
Gratis

Hur kan du dra nytta av MS Project för att planera arbetet på produktionslinjer där kapaciteten varierar? I detta webinar visar vi hur en produktionsenhet kan planera sina leveranser och samtidigt ha koll på både över- och underkapacitet. Vi kommer också visa hur kapaciteten på en produktionslinje kan varieras över tid och vad det innebär för planeringen

Mer information »

Nyheter i WorkHub – PowerApps & Project för Work Management

april 22 @ 11:30 - 12:00
Gratis

Har du också hört att Project for the Web tillsammans med PowerApps kan bli en lösning för att hålla koll på arbetsuppgifter och projekt i hela organisationen? Det stämmer, men man måste inte bygga egna PowerApps för att det ska bli verklighet. Anmäl dig till detta webinar där vi går igenom de senaste nyheterna och visar den färdiga lösningen WorkHub som kan konfigureras för dina specifika affärsbehov för ökad synlighet, förbättrad resurssättning, prioritering av projekt och visuell rapportering.

Mer information »

PowerApps eller Sharepoint Framework – Erfarenheter från kundlösningar

april 29 @ 11:30 - 12:00
Gratis

Med PowerApps har det blivit enklare att skapa egna formulär och applikationer för Office365. Samtidigt finns möjligheten att bygga med SharePoint Framework kvar. Vilka är de viktigaste skillnaderna och vad bör man tänka på? I detta webinar går Johan Enfeldt igenom olika aspekter som utveckling, komplexitet, användargränssnitt och förvaltningsbarhet.  

Mer information »

maj 2021

Avancerad kostnadsplanering med Microsoft Project

maj 20 @ 11:30 - 12:00
Gratis

Äntligen! Du jobbar redan i Microsoft Project och har ordning på planeringen. Nu vill du också få koll på projektets kostnader, och kanske till och med på projektets kassaflöde. Vad händer med det vid en försening? Johan Enfeldt går igenom handgreppen för planering med kostnadssatta resurser för personer, utrustning och inköp. Vi kommer också visa hur Project kan användas för att hantera budget.

Mer information »

Microsoft Project for the Web & Project Accelerator

maj 27 @ 11:30 - 12:00
Gratis

Nu har Project for the Web fått en lösningsaccelerator för att sammanföra hela projektet för webbinstanserna till en enda portfölj-vy för enklare hantering, spårning och rapportering. I detta webinar kommer vi gå igenom hur den fungerar för att hantera dina projekt. Project Accelerator är en förkonfigurerad instans av Power Apps med Project for the Web som stöder branschspecifika standarder och metoder som hjälper ditt team att uppnå resultat med förbättrad projekttransparens.   Få helhet över program och projekt : Aggregera…

Mer information »
+ Exportera evenemang