Nästan alla projektteam arbetar idag i Microsoft Teams. Det är där de har möten, daglig kommunikation och dokumentation. Med Visuell Planerings nya Teams Connector för Microsoft Project Online, kan projektledare nu administrerar och skapa flikar i det Teams som används. Det innebär att projektgruppen vid sidan av flikar för chatt och dokumentation också kan få in Tidplan, Risker , Aktiviteter och annat från projektet i Project Online.

Connectorn installeras i SharePoint och görs tillgänglig på vanliga projektsidor (PDP) i Project Online. Se exempel i bilderna nedan. Projektledaren kan alltså från projektet skapa flikar i ett eller flera Team och kanaler i Microsoft Teams. Projektgruppen kan arbeta med uppgifter i Project Online utan att lämna Teams.


Vad är Project to Teams Connector?

Teams Connector är en tilläggsprodukt som integrerar Microsoft Project Online med Teams för enklare hantering och översikt av kanaler, flikar och tabbar.

Hur fungerar Project to Teams Connector?

Teams Connector installeras i SharePoint och görs tillgänglig på vanliga projektsidor (PDP) i Project Online. Projektledaren kan skapa flikar i ett eller flera Team och kanaler i Microsoft Teams.

Vad är nyttan med Project to Teams Connector?

Administratören eller en projektledare kan styra vilka delar av ett projekt som ska synas i Microsoft Teams, samt hur innehållet ska placeras på flikar m.m.

Läs mer om oss


Be om en offert


Kika på våra webinar

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur Project to Teams Connector fungerar? Tveka inte att kontakta oss! Vi hjälper dig med allt från att svara på en liten fråga till demo och installation.

Kontakta oss!

  • Max filstorlek: 50 MB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.


Är du intresserad av mer än bara Project to Teams Connector? Kanske vill du veta mer om allt från nyheter i edison365 till hur man gör en avancerad kostnadsplanering med Microsoft Project? I så fall borde du kolla in våra webinar!


Med vårt nyhetsbrev kan du få de senaste nyheterna och inbjudningar till våra gratis webinar. Nyhetsbrevet skickas oftast ut varje vecka och du kan avsluta din prenumeration när du själv vill.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-post så får du det senaste från Visuell Planering!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.