Snabbspår till Project Online och edison365 för höstens projektledning

2019-08-13

Nu önskar vi varandra välkomna tillbaka efter förhoppningsvis lediga sommardagar. Spännande projekt att fortsätta med eller starta upp.
Vill du fylla på med kunskap, lära nytt och rentav rivstarta med en superuser utbildning för att komma igång med Project Online och edison365 ? Första tillfället är 20 – 21 augusti i Stockholm.

Ett annat råd är att på höstens kick-off eller kommande kreativa möten ta med edison365ideas. En applikation för idéhantering och medarbetarengagemang, byggt på Office 365 plattformen.
Jobba direkt i verktyget på plats, ingen utbildning behövs här.  Be oss om en kort demo och en  testversion. Vill du att vi tittar förbi och hjälper till i en workshop så gör vi gärna det.

Här flödar energin inför allt roligt och fruktbart, vi hittar till kaffeautomaten, vi kommer ihåg lösenorden och vad kollegorna heter, även de som började precis innan semestern tog vid.
Hoppas det är lika mycket energi hos dig.
Följ oss gärna på LinkedIn för löpande tips, tricks och annat matnyttigt för dig som arbetar i ¨projektskråt¨. Under Aktuellt finner du aktiviteter både utbildningar och kostnadsfria webinar och seminarium.

Väl mött under sensommar och tidig höst!

Visuell Planering