I över två års tid har vi spelat in live och även lagt upp webinar helt gratis för alla att titta på. En idé som kom av pandemins begränsningar och som gjorde det möjligt för oss på Visuell planering att kunna ge kunskap till våra kunder oavsett var än i landet de befinner sig, oavsett tid på dygnet.

Vi tar upp ämnen såsom;
edison365project, edison365businesscase, edison365ideas
Microsoft Project, Power automate, Project accelerator
Dynamics 365, Workhub, Project operations, PowerApps

Vi går igenom allt från nyheter till hur du resursplanerar, arbetar mer agilt m.m. Vi har även grundläggande introduktioner, så ni kan alltid hitta ett eller flera webinar som passar just er nivå.

 

Anmäl dig till våra webinar

Fyll i din e-post, så anmäler du dig till våra webinar

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Våra kurser och webinar

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Nyhet 2022-09-16

Kundens röst 2022

Stort tack till alla er som deltog på Kundens röst 2022 och gjorde detta till en minnesvärd dag på alla sätt! Ett extra stort tack till alla er som delade med er av era erfarenheter i användning av Microsoft och edison365 produkter. Utan er hade denna dage...

För att få en inblick i hur ni kan optimera ert arbete, så har vi skapat webinar där vi presenterar lösningar för både små och stora företag.

Vi går igenom bl.a;
edison365ideas och dess fördelar när det kommer till att engagera medarbetare, leverantörer och partners att samarbeta och lämna idéer kring olika utmaningar.
edison365businesscase som ger en transparent och repeterbar metod för att samla in affärsdata.
nya edison365projects som gör det möjligt för alla team i alla företag att sömlöst utföra projekt och samarbetsaktiviteter.
PowerApps där du kan snabbt bygga anpassade affärsappar som ansluter till dina affärsdata, och som antingen lagras i den underliggande dataplattformen eller i olika onlinedatakällor och lokala datakällor.

Och mycket, mycket mer.