Anmäl dig till våra webinar

Fyll i din e-post, så anmäler du dig till våra webinar

Våra kurser och webinar
maj 06
maj 20
Blogg 2021-03-25

Se vårt webinar om Agil marknadsföring här!

I detta webinar fokuserar vi på varför och hur man arbetar mer agilt inom marknadsorganisationer. Vi gästas av Patrik von Bergen, med mångårig erfarenhet att bygga och driva agila marknadsorganisationer i ett globalt sammanhang, senast som CMO på Tobii Tec...
Blogg 2021-03-05

Se vårt webinar om nyheter i edison365 här!

Under 2020 gjordes flera stora släpp av nya funktioner i ediosn365-sviten, som bland annat- Gamification, Open Innovation och integrering i Microsoft Teams, men det absolut största under 2020 var släppet av helt nya edison365projects där du nu kan planera...

För att få en inblick i hur ni kan optimera ert arbete, så har vi skapat webinar där vi presenterar lösningar för både små och stora företag.

Vi går igenom bl.a;
edison365ideas och dess fördelar när det kommer till att engagera medarbetare, leverantörer och partners att samarbeta och lämna idéer kring olika utmaningar.
edison365businesscase som ger en transparent och repeterbar metod för att samla in affärsdata.
nya edison365projects som gör det möjligt för alla team i alla företag att sömlöst utföra projekt och samarbetsaktiviteter.
PowerApps där du kan snabbt bygga anpassade affärsappar som ansluter till dina affärsdata, och som antingen lagras i den underliggande dataplattformen eller i olika onlinedatakällor och lokala datakällor.

Och mycket, mycket mer.