Projektverktyg och lösningar för idéhantering och innovation

För att lyckas med projektarbete behövs bra digitala verktyg. Välj ett standardverktyg som är integrerat med din dagliga arbetsplattform. En enda inloggning och tillgång till dina dokument, allt för att göra det enkelt för projektarbetaren. Vi erbjuder en rad anpassade lösningar för olika behov i projektarbetets olika skeden. Lösningar som du sedan själv kan konfigurera. Effektivt och sparsamt utifrån ett tid och kostnadsperspektiv.

Microsoft partner

Microsoft Project Online

Är ett projektverktyg och en projektplats i Office 365 med funktioner för en fullskalig projekthantering. Går att integrera i Office 365 med en enda inloggning och tillgång till dina arbetsdokument. Du kan starta upp och samarbeta smidigt med dina projektmedlemmar via Teams, One Note, PowerBI och alla andra praktiska applikationer i Office 365.
Kör igång redan idag!

Kom igång med Microsoft Project Online

edison365

edison365 är en applikation för den moderna arbetsplatsen som baseras på Office365. edison365ideas är för idéhantering och innovation. edison365businesscase är bl.a. för enklare hantering av exempelvis affärsprojekt. Och edison365projects är för projektplanering och resurshantering. Edison365 är uppskattat av kunder för det både användarvänliga och väldesignade gränssnittet. Modulerna går att använda såväl som separat eller tillsammans.

Mer om edison365

CS Taskboard

Digital planeringstavla med alla uppgifter från din SharePoint lista

Med CS Taskboard samlar du alla uppgifter från din SharePoint-lista. Du får en överblick över projekt med alla uppgifter, du kan flytta uppgifter genom att dra och släppa. Du kan se historik, när och vem som omprioriterat (inga papperslappar med krumelurer som ramlar ner från planeringstavlan). CS Taskboard är ett digital visuellt planeringsstöd för Agilt, Kanban eller Scrum från PULS rum på ledningsnivå till enskilda leveransteam.

CS Taskboard är en konfigurerbar tavla som innebär att du kan få funktionalitet för visuell planering baserad på SharePoint-listor eller dokumentbibliotek. Du kan skapa flera tavlor med olika konfiguration mot samma lista för olika målgrupper

Mer om CS Taskboard

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Fyll i din e-post så får du det senaste från Visuell Planering.