Välj mellan olika lösningar för dina behov

För att lyckas med projektarbete behövs bra digitala verktyg. Med digitala verktyg utarbetade för projekthantering hjälper vi projektarbetaren i det dagliga arbetet. Vi erbjuder en rad anpassade lösningar för olika behov i projektarbetets olika skeden.

Microsoft partner

Microsoft Project Online

En projektplats i Office 365 med funktioner för en fullskalig projekthantering.
Starta upp och samarbeta smidigt med dina projektmedlemmar.

Kom igång med Microsoft Project Online

PS+

Med PS+ på toppen av Project Online får du en användarvänlig, modern lösning för projekt- och portföljsstyrning. Välj de PS+ appar som passar dina behov.

Kom igång med PS+

CS Taskboard

 

Alla uppgifter från din SharePoint lista

 

En lösning som visualiserar dina uppgifter i dina SharePoint-listor. Du kan dra och släppa uppgifter för att få en överblick över status i ditt projekt. CS Taskboard är ett Visuellt planeringsstöd för Kanban, Agil och Scrum inom alla led av en organisation, från PULS rum på ledningsnivå till enskilda leveransteam.

CS Taskboard är en konfigurerbar tavla som innebär att du kan få funktionalitet för visuell planering baserad på SharePoint-listor eller dokumentbibliotek. Du kan skapa flera tavlor med olika konfiguration mot samma lista för olika målgrupper.

Mer om CS Taskboard

MetaShare

 

MetaShare förenklar din dokumenthantering

 

MetaShare är en produkt som förenklar din dokumenthantering. Du får ordning och reda, du hittar dina dokument när du behöver dem. Baserat på SharePoint och ett tillägg till Office 365.

Mer om MetaShare

edison365

 

En applikation för idé- och innovationshantering

 

edison365 ett tillägg till din Office 365 tjänst. edison365 ger din organisation en innovations plattform. Dina medarbetares idéer blir synliga och kan omvandlas till planer och riktiga projekt. Du arbetar med verktyg du redan är familjär med. edison365 nyttjar kraften i Office 365 med SharePoint, Yammer och Delve.

Mer om edison365

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Fyll i din e-post så får du det senaste från Visuell Planering.